бесплатна достава
за порачки преку 3000ден.

Аку (лисичја) пила

Аку (лисичја) пила

Аку (лисичја) пила

  • Произведувач : MILWAUKEE
  • Шифра : C12 HZ-0
  • Достапност : 2-3 Days
  • 4,999.00 ден.

  • ДДВ:4,999.00 ден.

-Milwaukee

- C12 HZ-0

- 12V (sub compact hackzall)

- moznost za secenje na: metal, drvo, aluminium,pvc....

zabeleshka: ovoj model e bez baterii)