бесплатна достава
за порачки преку 3000ден.

МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА АЛАТКА / multifunkcionalna alatka za brusanje / CTM1010 / ferm

МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА АЛАТКА / multifunkcionalna alatka za brusanje / CTM1010 / ferm

МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА АЛАТКА / multifunkcionalna alatka za brusanje / CTM1010 / ferm

 • Произведувач : FERM
 • Шифра : CTM1010
 • Достапност : Има на залихи
 • 2,999.00 ден.

 • ДДВ:2,999.00 ден.

multifunkcionalna alatka za brusanje / CTM1010 / ferm

 • Moќност                                             160W
 • Брз.празен од          15.000/35.000/min.
 • Отвор дијаметар             2.4mm/3.2mm
 • 40 парчиња прибор
 • Отвор 2.4mm/3.2mm
 • Клуч
 • Варио.елек. контрола на брзина
 • Флексибилна сајла
 • Дотерлива сталка
 • Кочница на вретено
 • 3m кабел
 • Кутија за складирање
 • Гаранција : 2год