бесплатна достава
за порачки преку 3000ден.

Пневматска Хефталка /pnevmatska heftalka / FERM / ATM1042

Пневматска Хефталка /pnevmatska heftalka / FERM / ATM1042

Пневматска Хефталка /pnevmatska heftalka / FERM / ATM1042

 • Произведувач : FERM
 • Шифра : АТМ1042
 • Достапност : Има на залихи
 • 2,599.00 ден.

 • ДДВ:2,599.00 ден.

pnevmatska heftalka / FERM / ATM1042

 • Работен притисок                          4-7 bar
 • Должина спајалки                    12-25mm
 • Ширина спајалки                              5mm
 • Капацитет                                     100 парчиња
 • Масло
 • 100 спајалки 25mm
 • DIN/Orion конектори
 • Кутија за складирање
 • 2 Hex клучеви
 • Гаранција: 2год