бесплатна достава
за порачки преку 6000,00 денари. 

10,8V-AKU DUPCALKA / BOSCH / GSR 1080-2-LI Professional

10,8V-AKU DUPCALKA / BOSCH / GSR 1080-2-LI Professional

10,8V-AKU DUPCALKA / BOSCH / GSR 1080-2-LI Professional

  • Произведувач : BOSCH professional
  • Шифра : GSR 1080-2-Li
  • Достапност : Нема на залиха
  • 9,499.00 ден.

  • ДДВ:9,499.00 ден.

-BOSCH professional

-Аку дупчалка/одвртувач GSR 1080-2-LI Professional

- 10,8V   ;  1,5Ah ;polnac

- PVC kufer

Слични производи