бесплатна достава
за порачки преку 3000ден.

ЦРНА МЕТАЛУРГИЈА

ЦРНА МЕТАЛУРГИЈА

ЦРНА МЕТАЛУРГИЈА

  • Шифра :
  • Достапност : Има на залихи
  • 0.00 ден.

  • ДДВ:0.00 ден.

ПРОДАЖБА НА РАЗНИ ВИДОВИ НА ЧЕЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ: ПРАВОАГОЛНИ, КВАДРАТНИ ПРОФИЛИ ; КОНСТРУКТИВНИ ЦЕВКИ,ПОЦИНКУВАНИ ЦЕВКИ, Л-ПРОФИЛИ,ФЛАХОВИ,РАЗНИ ВИДОВИ НА ЛИМОВИ, УНП ПРОФИЛИ...