бесплатна достава
за порачки преку 3000ден.

ЕЛЕКТРИЧНА ХЕФТАЛКА / ELEKTRICNA HEFTALKA /ETM1004 / ferm

ЕЛЕКТРИЧНА ХЕФТАЛКА / ELEKTRICNA HEFTALKA /ETM1004 / ferm

ЕЛЕКТРИЧНА ХЕФТАЛКА / ELEKTRICNA HEFTALKA /ETM1004 / ferm

  • Произведувач : FERM
  • Шифра : ETM1004
  • Достапност : Има на залихи
  • 1,999.00 ден.

  • ДДВ:1,999.00 ден.

 ELEKTRICNA HEFTALKA /ETM1004 / ferm

 Ширина на спајалки: 11.3mm (тип530)
- Должина на спајалки: 8-16mm
- Должина на шајка: 15-16mm
◆ Опис:
- Регулација на удар
- Механизам за закочување
- Компактен дизајн
- Безбедносно копче
◆ Вклучено:
- 400 парчиња спајалки 14mm
- 100 парчиња шајки 15mm
◆ Гаранција: 2 години

Слични производи