бесплатна достава
за порачки преку 3000ден.

ГЛОДАЛКА 2000 W

ГЛОДАЛКА 2000 W

ГЛОДАЛКА 2000 W

  • Произведувач : DEWALT
  • Шифра : DW625E
  • Достапност : Има на залихи
  • 34,787.00 ден.

  • ДДВ:34,787.00 ден.

- моќност: 2.000 W
- вртежи: 8.000-20.000 обрти/мин.
- дивжење: 80 mm - максимален дијаметар на ножот 50 mm
- прифат на челустата 6-12,7 mm
- опрема: додатна паралелна ограда, систем за отсисување на прав, 12 mm тркало, 2 mm луч, куфер

Слични производи