бесплатна достава
за порачки преку 3000ден.

HONDA


Генератор за струја Генератор за струја

Генератор за струја

- HONDA- ECT 7000- maksimalna mocnost :   230V- 4,0 kVA  ;    400V - 7,0 kVA- st..

113,490.00 ден. ДДБ: 113,490.00 ден.

Моторна бензинска пумпа за вода Моторна бензинска пумпа за вода

Моторна бензинска пумпа за вода

- HONDA- WB 20 XT- snaga:  4 KS- precnik : 2"- isfrlanje na voda :  do 32m- golemina na ne..

25,990.00 ден. ДДБ: 25,990.00 ден.

ФРЕЗА ЗА СНЕГ ФРЕЗА ЗА СНЕГ

ФРЕЗА ЗА СНЕГ

- HONDA- HS 550 - sila:  5 KS- sirina na rezenje: 50 sm- kapacitet na rezenje: 24 t/h- dol..

48,990.00 ден. ДДБ: 48,990.00 ден.

Приказ 1 до 3 од 3 (1 Страници)