бесплатна достава
за порачки преку 3000ден.

18V /UDAREN ODVRTUVAC / GRAPHITE / 58G012

18V /UDAREN ODVRTUVAC / GRAPHITE / 58G012

18V /UDAREN ODVRTUVAC / GRAPHITE / 58G012

  • Произведувач : GRAPHITE tools
  • Шифра : 58G012
  • Достапност : Има на залихи
  • 3,399.00 ден.

  • ДДВ:3,399.00 ден.

UDAREN ODVRTUVAC / GRAPHITE / 58G012

18 V  ; 180Nm  ;0-2200 VRT ; LED SVETLO ; 1,2kgr

- GARANCIJA: 3god 

- bez baterii i polnac

Слични производи