бесплатна достава
за порачки преку 3000ден.

БРУСИЛКА / ELEKTRICNA AGOLNA BRUSILKA / AGM1088 / FERM

БРУСИЛКА / ELEKTRICNA AGOLNA BRUSILKA / AGM1088 / FERM

БРУСИЛКА / ELEKTRICNA AGOLNA BRUSILKA / AGM1088 / FERM

 • Произведувач : FERM
 • Шифра : AGM1088
 • Достапност : Има на залихи
 • 4,999.00 ден.

 • ДДВ:4,999.00 ден.
 • ELEKTRICNA AGOLNA BRUSILKA  / AGM1088 / FERM

 • Моќност                                           2500W
 • Дијаметар                                      230mm
 • Брз.празен од                          6.500/min.
 • Навој                                                     M14
 • Електронска рестарт функција
 • Lock-off копче
 • Мек старт
 • Заштитен браник
 • 3m гумен кабел
 • Гаранција : 2год