бесплатна достава
за порачки преку 3000ден.

ЕЛЕКТРИЧНА МЕШАЛКА /ELEKTRICNA MESALKA ZA BOJA I LEPAK /PMM1006 /ferm

ЕЛЕКТРИЧНА МЕШАЛКА /ELEKTRICNA MESALKA ZA BOJA I LEPAK /PMM1006 /ferm

ЕЛЕКТРИЧНА МЕШАЛКА /ELEKTRICNA MESALKA ZA BOJA I LEPAK /PMM1006 /ferm

  • Произведувач : FERM
  • Шифра : PMM1006-ferm
  • Достапност : Има на залихи
  • 5,999.00 ден.

  • ДДВ:5,999.00 ден.

ELEKTRICNA MESALKA ZA BOJA I LEPAK /PMM1006 /ferm

  • Моќност                                           1400W
  • Брз.празен од 1                  180-380/min.
  • Брз.празен од 2                  300-650/min.
  • ГАРАНЦИЈА : 2год
Слични производи