бесплатна достава
за порачки преку 3000ден.

Електропневматски чекан SDS MAX STATUS MPR70

Електропневматски чекан SDS MAX STATUS MPR70

Електропневматски чекан SDS MAX STATUS MPR70

  • Произведувач : STATUS
  • Шифра : MPR70
  • Достапност : Има на залихи
  • 14,999.00 ден.

  • ДДВ:14,999.00 ден.

STATUS MPR70 SDS MAX

--Моќност: 1200 W

-Енергија на удар (EPTA): 10 Ј
-Прифат на бургии (футер): SDS-MAX
-Број на вртежи: 300-600 rpm
-Удари во минута: 3500 bpm
-Капацитет на дупчење во бетон: 0 – 42 мм
-Максимум на дупчење со круна во бетон:  до 85 mm.
-Тежина 7.1 кг.

-Гаранција : 1 год


Слични производи