бесплатна достава
за порачки преку 3000ден.

VIBRACIONA EKSCENTRICNA BRUSILKA STATUS OS200/125

VIBRACIONA EKSCENTRICNA BRUSILKA STATUS OS200/125

VIBRACIONA EKSCENTRICNA BRUSILKA STATUS OS200/125

 • Произведувач : STATUS
 • Шифра : OS200/125
 • Достапност : Има на залихи
 • 2,999.00 ден.

 • ДДВ:2,999.00 ден.

VIBRACIONA EKSCENTRICNA BRUSILKA STATUS OS200/125

 • Влезна моќност 38W
 • Номинален напон 220 V, 50 Hz
 • Без стапка на удар на оптоварување (SPM) 7000-13000
 • Големина на рампа за пескарење  Ø125 mm
 • Тежина 1,5 кг
 • Гаранција : 1 год
Слични производи