бесплатна достава
за порачки преку 3000ден.

Аку дупчалка STATUS CTX12-2Li

Аку дупчалка STATUS CTX12-2Li

Аку дупчалка STATUS CTX12-2Li

 • Произведувач : STATUS
 • Шифра : CTX12-2Li
 • Достапност : Има на залихи
 • 4,399.00 ден.

 • ДДВ:4,399.00 ден.


 • Напон 12V
 • Брзина на вртење (RPM) 0-400 / 0-1500
 • Цврст вртежен момент / мек (Nm) 28/18
 • Подесувања на вртежниот момент 18 + 1
 • Пакет за батерии 12V 1,5Ah Li-Ion
 • Време на полнење 60 мин
 • Футер – макс. дијаметар на обвитката 10мм
 • Тежина 1 кг
 • Гаранција : 1 година
 • 2 x Батерии Li-Ion 2 Аh.
 • Полнач
 • СЕТ бургии
 • ПВЦ КУТИЈА