бесплатна достава
за порачки преку 6000,00 денари. 

Услови за испорака

Вашата порачка ќе биде доставена до адресата која ќе ја наведете како адреса за испорака.

Времето на испорака е во период од 24 часа и најчесто не е подолго од 48 часа, освен во случај на викенд денови или државни неработни денови.

За достава на Вашата пратка ги користиме услугите за брза достава на една од нашите пошти и истата ќе биде доставена до адресата која ќе ја наведете за испорака, секој ден (освен недела или државни неработни денови) во период од 08.00 - 17.30 часот.

Пресметката на трошоците за испорака е фиксна и изнесува 200,00 денари за нарачки чија вредност е помала од 6.000,00 денари за производи од рачен и електрицен алат (освен за  метални производи и огради), и од 300,00  до 1500,00 ден.за производи од црна металургија-метални производи и огради.  За нарачки со вредност над 6.000 денари испораката е бесплатна.

За повеќе информации или за проблеми при испораката ве молиме да не контактирате на +389 (0) 78 378 093 или на info@merkatorang.com.mk

Ви благодариме!