бесплатна достава
за порачки преку 3000ден.

STANLEY FATMAX


18V / SET AKU DUPCALKA + ODVRTUVAC / STANLEY FATMAX / FMCK461C2

18V / SET AKU DUPCALKA + ODVRTUVAC / STANLEY FATMAX / FMCK461C2

- 18 V FMC625 0-600/2.000 врт/мин| 60/23 Nm|1,5-13 mm- 18 V FMC645 2800 врт/мин,3200 удари/мин,..

26,799.00 ден. ДДБ: 26,799.00 ден.

ELEKTRICNA MESALKA ZA BOJA I LEPAK/ STANLEY / FME190

ELEKTRICNA MESALKA ZA BOJA I LEPAK/ STANLEY / FME190

ELEKTRICNA MESALKA ZA BOJA , LEPAK, MALTER / STANLEY / FME190- моќност: 1.600 W- брзина: 180-460 / 3..

8,999.00 ден. ДДБ: 8,999.00 ден.

ПОТОПНА ПУМПА / POTOPNA PUMPA ZA CISTA VODA / SXUP400PCE / STANLEY

ПОТОПНА ПУМПА / POTOPNA PUMPA ZA CISTA VODA / SXUP400PCE / STANLEY

POTOPNA PUMPA ZA CISTA VODA / SXUP400PCE / STANLEYМоќност     400WПроток на вода ..

4,999.00 ден. ДДБ: 4,999.00 ден.

ПОТОПНА ПУМПА / POTOPNA PUMPA ZA CISTA VODA / SXUP750PTE / STANLEY

ПОТОПНА ПУМПА / POTOPNA PUMPA ZA CISTA VODA / SXUP750PTE / STANLEY

потопна пумпа за нечиста и чиста вода Моќност     750WПроток на вода   ..

4,999.00 ден. ДДБ: 4,999.00 ден.

Приказ 1 до 4 од 4 (1 Страници)