бесплатна достава
за порачки преку 3000ден.

За нас

МЕРКАТОР АНГ- интернет продавница

  - БРЗО, ЛЕСНО, ЕДНОСТАВНО!!!

Меркатор Анг ДОО е компанија која успешно работи 13 години на Македонскиот пазар.

  -  Основна дејност на нашата компанија е продажба на:

  1. Професионален рачен и електричен алат од светски познати брендови: Dewalt, Makita, Metabo, Bosch, Black & Decker, Unior, Fini Compresor, Verstoj, Extol, Felisatti,AEG, MILWAUKEE

  1. Железарија, Жица и жичани производи, Црна Металургија: Профили, Лимови, Унп Носачи, Оградна мрежа, Панел огради ...
  2. Санитарија, Електрика, Бои и Лакови, Земјоделски и Градежни Алатки ...
  3. Градинарски производи:  Дрвени пивски гарнитури, Електрични и моторни косилки ...

Наша цел е да обезбедиме добра организација во работата, постојано вложување за развој, како и голем број на задоволни клиенти. За таа цел нудиме производи со одличен квалитет, соодветна гаранција како и транспорт за истите.


Fatal error: Call to a member function get() on null in /home/merkator/public_html/index.php on line 101