бесплатна достава
за порачки преку 3000ден.

полирка / elektricna polirka / AGM1084P /FERM

полирка / elektricna polirka / AGM1084P /FERM

полирка / elektricna polirka / AGM1084P /FERM

 • Произведувач : FERM
 • Шифра : AGM1084P
 • Достапност : Има на залихи
 • 5,999.00 ден.

 • ДДВ:5,999.00 ден.

elektricna polirka / AGM1084P /FERM

 • Моќност                                           1400W
 • Дијаметар                                      180mm
 • Брз.празен од                  1.000-3.300/min.
 • Навој                                                     M14
 • Тежина                                                3.1kg
 • Рачка
 • Hex клуч
 • Базична подлога(Velcro)
 • Сунѓереста подлога
 • Волнеста подлога
 • Гаранција : 2год
Слични производи