бесплатна достава
за порачки преку 4000,00 денари. 

BOSCH professional


10,8V-AKU DUPCALKA / BOSCH / GSR 1080-2-LI Professional

10,8V-AKU DUPCALKA / BOSCH / GSR 1080-2-LI Professional

-BOSCH professional-Аку дупчалка/одвртувач GSR 1080-2-LI Professional- 10,8V   ;  1,5..

9,499.00 ден. ДДБ: 9,499.00 ден.

AKU ODVRTUVAC / GSR 120 Li / BOSCH

AKU ODVRTUVAC / GSR 120 Li / BOSCH

AKU ODVRTUVAC / GSR 120 Li / BOSCHТип на батерија Литиум-јонКапацитет на чак, мин. / Макс. 0,8 ..

6,999.00 ден. ДДБ: 6,999.00 ден.

AKU ODVRTUVAC 18V / GSR180 Li / BOSCH

AKU ODVRTUVAC 18V / GSR180 Li / BOSCH

AKU ODVRTUVAC 18V / GSR180 Li / BOSCHНапон на батеријата: 18 V   2Ah x 2 baterii Ниво..

11,499.00 ден. ДДБ: 11,499.00 ден.

AKU ODVRTUVAC/ 18V / GSR18B-50 /BOSCH AKU ODVRTUVAC/ 18V / GSR18B-50 /BOSCH

AKU ODVRTUVAC/ 18V / GSR18B-50 /BOSCH

AKU ODVRTUVAC/ 18V / GSR18B-50 /BOSCHТип на батерија Литиум-јон  18V   2Ah x 2 bateri..

14,699.00 ден. ДДБ: 14,699.00 ден.

AKU UDAREN ODVRTUVAC 18V / GSB 18B-50 / BOSCH

AKU UDAREN ODVRTUVAC 18V / GSB 18B-50 / BOSCH

AKU UDAREN ODVRTUVAC 18V / GSB 18B-50 / BOSCH3 год гаранцијаБАТЕРИИ: 18V  2Ah x 2 , брз полнач ..

15,499.00 ден. ДДБ: 15,499.00 ден.

EL.PNEVMATSKI CEKAN / SDS PLUS / GBX 3000 / BOSCH

EL.PNEVMATSKI CEKAN / SDS PLUS / GBX 3000 / BOSCH

EL.PNEVMATSKI CEKAN / SDS PLUS / GBX 3000 / BOSCHМоќност: 800 W Моќност на удар: 3,1 Ј Дупчење во ..

21,299.00 ден. ДДБ: 21,299.00 ден.

elektricen cirkular / GKS190 / bosch

elektricen cirkular / GKS190 / bosch

elektricen cirkular / GKS190 / boschНоминална влезна моќност: 1.400 W Вртежи во минута: 5.500 Теж..

11,499.00 ден. ДДБ: 11,499.00 ден.

elektricna glodalka / GKF550 / BOSCH

elektricna glodalka / GKF550 / BOSCH

elektricna glodalka / GKF550 / BOSCHНоминална влезна моќност: 550 W Вртежи: 33.000 вртежи во минута..

5,199.00 ден. ДДБ: 5,199.00 ден.

ELEKTRICNA KOSILKA / ЕЛЕКТРИЧНА КОСИЛКА / ARM32 / BOSCH

ELEKTRICNA KOSILKA / ЕЛЕКТРИЧНА КОСИЛКА / ARM32 / BOSCH

ELEKTRICNA KOSILKA / ЕЛЕКТРИЧНА КОСИЛКА / ARM32 / BOSCHСнага на моторот 1.200 WВртежен момент 13 NmШ..

5,999.00 ден. ДДБ: 5,999.00 ден.

ELEKTRICNA UBODNA PILA / GST 700 / BOSCH

ELEKTRICNA UBODNA PILA / GST 700 / BOSCH

ELEKTRICNA UBODNA PILA / GST 700 / BOSCHНоминална влезна моќност: 500 W Вртежи: 1.450 - 3.200 вртеж..

5,999.00 ден. ДДБ: 5,999.00 ден.

elektricna ubodna pila / GST8000E / BOSCH

elektricna ubodna pila / GST8000E / BOSCH

elektricna ubodna pila / GST8000E / BOSCHГАРАНЦИЈА : 3годПВЦ КУФЕРНоминална влезна моќност 710W..

6,999.00 ден. ДДБ: 6,999.00 ден.

PERAC POD PRITISOK / ПЕРАЧ /EASY AQUATAK110 /BOSCH

PERAC POD PRITISOK / ПЕРАЧ /EASY AQUATAK110 /BOSCH

PERAC POD PRITISOK / ПЕРАЧ /EASY AQUATAK110 /BOSCHМакс. притисок: 110 barСнага на мотор: 1.300 WМакс..

7,870.00 ден. ДДБ: 7,870.00 ден.

SDS MAX / el pnevmatski cekan / GBH 5-40DCE / BOSCH

SDS MAX / el pnevmatski cekan / GBH 5-40DCE / BOSCH

SDS MAX / el pnevmatski cekan / GBH 5-40DCE / BOSCHГАРАНЦИЈА : 3годМоќност -  1.150 W Енергија..

43,999.00 ден. ДДБ: 43,999.00 ден.

SDS MAX / el.pnevmatski cekan / GSH 5CE / BOSCH

SDS MAX / el.pnevmatski cekan / GSH 5CE / BOSCH

SDS MAX / el.pnevmatski cekan / GSH 5CE / BOSCHГАРАНЦИЈА : 3годМоќност - 1.150 W Енергија на удар -..

35,499.00 ден. ДДБ: 35,499.00 ден.

SDS MAX / el.pnevmatski cekan / GSH11E / BOSCH

SDS MAX / el.pnevmatski cekan / GSH11E / BOSCH

SDS MAX / el.pnevmatski cekan / GSH11E / BOSCHГАРАНЦИЈА : 3годНоминална влезна моќност 1.500 W Енер..

44,999.00 ден. ДДБ: 44,999.00 ден.

Приказ 1 до 15 од 24 (2 Страници)