бесплатна достава
за порачки преку 3000ден.

DEWALT


10.8V Аку дупчалка/одвртувач 10.8V Аку дупчалка/одвртувач

10.8V Аку дупчалка/одвртувач

- DEWALT-DCD 710 D2- 10,8V  ; 2,0Ah- 2 baterii XR Li-ion  2.0 Ah  ;  polnac..

10,499.00 ден. ДДБ: 10,499.00 ден.

14,4V Аку дупчалка/одвртувач 14,4V Аку дупчалка/одвртувач

14,4V Аку дупчалка/одвртувач

-DEWALT- DCD 730 C2- 14,4V ; 1,5Ah- 2 baterii XR Li-ion  1.5 Ah  ;  polnac ; PVC..

20,999.00 ден. ДДБ: 20,999.00 ден.

18V Аку ударен одвртувач 18V Аку ударен одвртувач

18V Аку ударен одвртувач

-DEWALT- DCD 776 C2- 18V ;  1.3Ah- 2 baterii XR Li-ion  1,3 Ah  ;  polnac ; fute..

16,999.00 ден. ДДБ: 16,999.00 ден.

SDS-MAX - УДАРЕН ЧЕКАН КРШАЧ

SDS-MAX - УДАРЕН ЧЕКАН КРШАЧ

- DEWALT- D25899K- mocnost: 1500W- udar na energija : 17,9 J- SDS-MAX- broj na udari : 2040/min..

54,999.00 ден. ДДБ: 54,999.00 ден.

SDS-plus kombiniran cekan

SDS-plus kombiniran cekan

- DEWALT- D25313K- mocnost : 800W- udarna energija : 2,8 J- SDS-plus- broj na udari : 0-4300/min- 3 ..

23,999.00 ден. ДДБ: 23,999.00 ден.

SDS-plus чекан

SDS-plus чекан

- DEWALT- D25133-mocnost: 800W; 2,6 J- broj na udari vo min: 0-5500- SDS-plus ..

12,499.00 ден. ДДБ: 12,499.00 ден.

ГЛОДАЛКА 2000 W ГЛОДАЛКА 2000 W

ГЛОДАЛКА 2000 W

- моќност: 2.000 W- вртежи: 8.000-20.000 обрти/мин.- дивжење: 80 mm - максимален дијаметар на ножот ..

34,787.00 ден. ДДБ: 34,787.00 ден.

ЕЛЕКТРИЧНА БОРМАШИНА

ЕЛЕКТРИЧНА БОРМАШИНА

-DEWALT-D21720K-mocnost 650W- 2 brzini ;  0-1100 ; 0-2600..

10,499.00 ден. ДДБ: 10,499.00 ден.

Електрична брусилка - потенциометар Електрична брусилка - потенциометар

Електрична брусилка - потенциометар

- DEWALT- D28136-mocnost : 1500W ;  125mm- potenciometar za promena na vrtezi 2800-10000..

9,999.00 ден. ДДБ: 9,999.00 ден.

Електрична брусилка Ф230мм

Електрична брусилка Ф230мм

- DEWALT- D28492-  2200W ;  Ф230мм;  6500 vrt ;  5.5kg..

10,499.00 ден. ДДБ: 10,499.00 ден.

Одвртувач за гипс картон

Одвртувач за гипс картон

- DEWALT - DW 274- mocnost : 540W- 10Nm- 1,3 kg..

8,999.00 ден. ДДБ: 8,999.00 ден.

Стабилен циркулар за метал

Стабилен циркулар за метал

-DEWALT-D28710-mocnost:  2200W  ;-dijametar na disk : 355mm- broj na vrtezi : 3800/min..

16,999.00 ден. ДДБ: 16,999.00 ден.

Приказ 1 до 12 од 12 (1 Страници)