бесплатна достава
за порачки преку 3000ден.

FELISATTI


SDS-plus Електропневматски чекан

SDS-plus Електропневматски чекан

- FELISATTI- RH24/700ER- mocnost: 720W  ; 2.6 J   ; 1240/min   ; 2.75kg-PVC kufer..

8,799.00 ден. ДДБ: 8,799.00 ден.

Електрична дупчалка

Електрична дупчалка

- FELISATTI- DF16/1050R- mocnost: 1050W- vrtezi: 0-550/min- dupcenje vo beton: 16mm- dupcenje vo drv..

8,999.00 ден. ДДБ: 8,999.00 ден.

Полирка

Полирка

- FELISATTI- mocnost: 1300W- disk:180mm- vrtezi: 400-3000/min- mek start- tezina: 3.5kg..

8,999.00 ден. ДДБ: 8,999.00 ден.

Убодна пила

Убодна пила

- FELISATTI- JSF 65/550E- mocnost:  500W   ;  200-2800/min  ;  2,100kg..

3,899.00 ден. ДДБ: 3,899.00 ден.

Челна (аксијална) брусилка

Челна (аксијална) брусилка

- FELISATTI- SGF 600 CE- mocnost: 600W   ;  vrtezi: 12000-26000/min-tezina: 1.5kg-stega;6m..

10,499.00 ден. ДДБ: 10,499.00 ден.

Приказ 1 до 5 од 5 (1 Страници)