бесплатна достава
за порачки преку 6000,00 денари. 

FINI Compressors


Kompesor / FINI / 200 LIT / MK-113-200-4

Kompesor / FINI / 200 LIT / MK-113-200-4

Компресор моделFINI MK 113-200-4 200 Lit.Влез на воздух (l/min)——  l/minИзлез на воздух (l/min)..

59,999.00 ден. ДДБ: 59,999.00 ден.

Kompesor za vozduh / FINI amico / 25-2500

Kompesor za vozduh / FINI amico / 25-2500

Kompesor za vozduh / FINI amico / 25-2500Опис на производот:-Капацитет: 185 lit/min; - Притисок: 8 б..

11,999.00 ден. ДДБ: 11,999.00 ден.

Kompresor za vozduh / компресор за воздух / 100Л /FINI

Kompresor za vozduh / компресор за воздух / 100Л /FINI

Kompresor za vozduh / компресор за воздух / 100Л /FINI /МК103-90-3М 230/50 МК103-90-3М 230/50&n..

38,390.00 ден. ДДБ: 38,390.00 ден.

Приказ 1 до 3 од 3 (1 Страници)