бесплатна достава
за порачки преку 3000ден.

MAKITA


SDS - plus чекан

SDS - plus чекан

- MAKITA- HR 2470- mocnost : 780W  ;    2,4 J- broj na udari : 0-4600/min-SDS plus&nb..

10,999.00 ден. ДДБ: 10,999.00 ден.

Електрична брусилка  Ф230мм

Електрична брусилка Ф230мм

-MAKITA- GA9050- 2000W  ; Ф230mm   ;  6600vrt..

7,999.00 ден. ДДБ: 7,999.00 ден.

Електрична брусилка Ф230мм

Електрична брусилка Ф230мм

- MAKITA- GA 9020R- 2200W ; Ф230мм ;     6600 vrt- Mek start za da se apsorbira prviot uda..

8,999.00 ден. ДДБ: 8,999.00 ден.

Приказ 1 до 3 од 3 (1 Страници)