бесплатна достава
за порачки преку 3000ден.

METABO


9.6V-Аку одвртувач/дупчалка

9.6V-Аку одвртувач/дупчалка

-METABO- BZ 9,6 SP- 2 baterii 9,6 V NI-cd; polnac- PVC Kufer ..

8,499.00 ден. ДДБ: 8,499.00 ден.

Вибрациска брусилка

Вибрациска брусилка

- METABO- FMS 200 intec- mocnost: 200W - 22000/min;   -  100 x 147..

3,999.00 ден. ДДБ: 3,999.00 ден.

Вибрациска брусилка

Вибрациска брусилка

- METABO- SR 356- mocnost: 350W- 92x190mm- 22000/min..

9,999.00 ден. ДДБ: 9,999.00 ден.

Вибрациска брусилка

Вибрациска брусилка

- METABO- SR 358- mocnost: 350W- 112 x 236- 22000/min..

11,999.00 ден. ДДБ: 11,999.00 ден.

Глодалка

Глодалка

-METABO- OFE 738- mocnost 710W-  13000-34000/min-  8mm..

16,999.00 ден. ДДБ: 16,999.00 ден.

Ротациона ексцентрична брусилка Ротациона ексцентрична брусилка

Ротациона ексцентрична брусилка

- METABO- SXE 425  turbotec- mocnost: 325W- 4200-11000/min- 125mm  ; 5mm..

11,499.00 ден. ДДБ: 11,499.00 ден.

Ротациона ексцентрична брусилка

Ротациона ексцентрична брусилка

-METABO-SXE 325 intec-mocnost:250W- 5000-11000/min-125mm..

8,499.00 ден. ДДБ: 8,499.00 ден.

Стабилен циркулар за метал

Стабилен циркулар за метал

 -METABO- CS 23-355- mocnost: 2300W- disk: 355x15,4 mm - vrtezi: 4000 /min..

14,499.00 ден. ДДБ: 14,499.00 ден.

Ударна дупчалка

Ударна дупчалка

- METABO- SBE 1100 Plus- mocnost 1100W-vrtezen moment: 44/16Nm..

11,999.00 ден. ДДБ: 11,999.00 ден.

Ф125мм - електрична брусилка

Ф125мм - електрична брусилка

- METABO-WE 17-125 QUICK- mocnost: 1700W- Ф125mm;   11000/vrt..

12,499.00 ден. ДДБ: 12,499.00 ден.

Приказ 1 до 10 од 10 (1 Страници)