бесплатна достава
за порачки преку 3000ден.

MILWAUKEE


Електрична брусилка

Електрична брусилка

- Milwaukee- AGV 22-230 E- mocnost: 2200W; 230mm..

11,999.00 ден. ДДБ: 11,999.00 ден.

Електро пневматски чекан

Електро пневматски чекан

- Milwaukee- K 540 S- mocnost: 1100W  ;  7.5 J  ;   6,3kg-mek start za precizen ..

32,999.00 ден. ДДБ: 32,999.00 ден.

Приказ 1 до 2 од 2 (1 Страници)