бесплатна достава
за порачки преку 3000ден.

VILLAGER


18V/SET AKU ODVRTUVAC + DUPCALKA / VILLAGER / VLN3220 + VLN4320

18V/SET AKU ODVRTUVAC + DUPCALKA / VILLAGER / VLN3220 + VLN4320

18V / SET AKU ODVRTUVAC + DUPCALKA / VILLAGER / VLN3220 + VLN4320 SET Akumulatorski odvrtuvac- ..

10,400.00 ден. ДДБ: 10,400.00 ден.

HIDROGOR ELEKTRICEN /VGP1100F / villager

HIDROGOR ELEKTRICEN /VGP1100F / villager

HIDROGOR ELEKTRICEN /VGP1100F / villagerПриклучна сила 1100 WДијаметар на вшмукување (Ø) 1Дијаметар ..

9,499.00 ден. ДДБ: 9,499.00 ден.

SDS-MAX- Електропневматски чекан /  VLP1210 / VILLAGER

SDS-MAX- Електропневматски чекан / VLP1210 / VILLAGER

- VILLAGER- VLP 1210- 1250W ; 10J ; AVT sistem-PVC kufer so dadoatoci..

10,499.00 ден. ДДБ: 10,499.00 ден.

sds-plus електропневматски чекан

sds-plus електропневматски чекан

- VILLAGER- VLP 309- mocnost: 1050W ; 7J  ;  5,55 kgr-pvc kufer so dodatoci..

7,199.00 ден. ДДБ: 7,199.00 ден.

Електрична дигалка

Електрична дигалка

- VILLAGER- VEH 500- mocnost: 900W- nominalno optovaruvanje:  6m-500kgr ;     12m-250..

8,700.00 ден. ДДБ: 8,700.00 ден.

Електрична дигалка VEH250 / villager

Електрична дигалка VEH250 / villager

- VILLAGER- VEH 250- mocnost: 500W- nominalno optovaruvanje:  na 6m- 250kgr    ; &nbs..

5,900.00 ден. ДДБ: 5,900.00 ден.

Моторен бензински бушач за земја Моторен бензински бушач за земја

Моторен бензински бушач за земја

- VILLAGER- VPH 43 - 2 takten motor, vozu[no ladenje- zafatnina na motor: 42.7cm3- snaga: 1,7KS..

15,299.00 ден. ДДБ: 15,299.00 ден.

Моторна бензинска пумпа за вода

Моторна бензинска пумпа за вода

- VILLAGER- WP 36 PmotorVillager VGR250Hzafatnina na motor212 cm3sila na motora4.4 kW (6.0 KS)maksim..

14,199.00 ден. ДДБ: 14,199.00 ден.

Потопна пумпа за нечиста вода  VSP10000 /villager

Потопна пумпа за нечиста вода VSP10000 /villager

- VILLAGER- VSP 10000- mocnost; 550W- maksimalen protok: 10000 l/h- maksimalna dlabocina: 10m- maksi..

4,300.00 ден. ДДБ: 4,300.00 ден.

Потопна пумпа за нечиста вода / VSP18000L /VILLAGER

Потопна пумпа за нечиста вода / VSP18000L /VILLAGER

- VILLAGER- VSP 18000  Л- mocnost; 1100 W- maksimalen protok: 18000 l/h- maksimalna dlabocina: ..

5,900.00 ден. ДДБ: 5,900.00 ден.

Потопна пумпа за чиста вода / VSP 6000C/ Villager

Потопна пумпа за чиста вода / VSP 6000C/ Villager

- VILLAGER- VSP 6000C- mocnost; 250W- maksimalen protok: 6000 l/h- maksimalna dlabocina: 8m- maksima..

3,250.00 ден. ДДБ: 3,250.00 ден.

Убодна пила

Убодна пила

- VILLAGER-  VLP 1110- mocnost: 710W- 0-3000/min-tezina: 3.6kgr..

5,000.00 ден. ДДБ: 5,000.00 ден.

Хидрофор

Хидрофор

- VILLAGER- VGP 800- 800W- 3200l/h-max dlabocina: 8m- max visina: 38m..

8,450.00 ден. ДДБ: 8,450.00 ден.

Циркуларна пила

Циркуларна пила

-VILLAGER-VLP 605-mocnost:1600W- list: 185mm X 20mm-vrtezi: 4500/min ..

6,900.00 ден. ДДБ: 6,900.00 ден.

Приказ 1 до 14 од 14 (1 Страници)