бесплатна достава
за порачки преку 6000,00 денари. 

FERM


12V / AKU DUPCALKA ODVRTUVAC / CDM1119 / FERM

12V / AKU DUPCALKA ODVRTUVAC / CDM1119 / FERM

Аку дупчалка 12V - CDM1119 FERM-Напон на полначот 100-240V, 50/60HzНапон акумулатор 12V Li-lon (1.5A..

5,499.00 ден. ДДБ: 5,499.00 ден.

18V / aku dupcalka -odvrtuvac / CDM 1120 / FERM

18V / aku dupcalka -odvrtuvac / CDM 1120 / FERM

18V / aku dupcalka -odvrtuvac / CDM 1120 / FERMНапон акумулатор     18V Li-lon (..

5,999.00 ден. ДДБ: 5,999.00 ден.

ekscentricna brusilka/ ексцентрична брусилка / ESM1010 / FERM

ekscentricna brusilka/ ексцентрична брусилка / ESM1010 / FERM

ekscentricna brusilka/ ексцентрична брусилка / ESM1010 / FERMМоќност     &n..

3,999.00 ден. ДДБ: 3,999.00 ден.

ELEKTRICNA BRUSILKA / ЕЛЕКТРИЧНА БРУСИЛКА / AGM1086 / FERM

ELEKTRICNA BRUSILKA / ЕЛЕКТРИЧНА БРУСИЛКА / AGM1086 / FERM

ELEKTRICNA BRUSILKA / ЕЛЕКТРИЧНА БРУСИЛКА / AGM1086 / FERMНапон      &..

2,299.00 ден. ДДБ: 2,299.00 ден.

POTEZNA PILA / ПОТЕЗНА ПИЛА / MSM1040 / FERM POTEZNA PILA / ПОТЕЗНА ПИЛА / MSM1040 / FERM

POTEZNA PILA / ПОТЕЗНА ПИЛА / MSM1040 / FERM

POTEZNA PILA / ПОТЕЗНА ПИЛА / MSM1040 / FERMМоќност: 1900W- Брзина на празен од: 4.800/min.- Максима..

19,999.00 ден. ДДБ: 19,999.00 ден.

RECIPROCNA PILA/ РЕЦИПРОЧНА ПИЛА / RSM1019 / FERM

RECIPROCNA PILA/ РЕЦИПРОЧНА ПИЛА / RSM1019 / FERM

RECIPROCNA PILA/ РЕЦИПРОЧНА ПИЛА / RSM1019 / FERMНапон       &nbs..

4,499.00 ден. ДДБ: 4,499.00 ден.

vibraciona brusilka / вибрациона брусилка / PSM1013 / FERM

vibraciona brusilka / вибрациона брусилка / PSM1013 / FERM

vibraciona brusilka / вибрациона брусилка / PSM1013 / FERMМоќност          ..

3,499.00 ден. ДДБ: 3,499.00 ден.

БРУСИЛКА / ELEKTRICNA AGOLNA BRUSILKA  / AGM1088 / FERM БРУСИЛКА / ELEKTRICNA AGOLNA BRUSILKA  / AGM1088 / FERM

БРУСИЛКА / ELEKTRICNA AGOLNA BRUSILKA / AGM1088 / FERM

ELEKTRICNA AGOLNA BRUSILKA  / AGM1088 / FERMМоќност       &n..

5,999.00 ден. ДДБ: 5,999.00 ден.

ГЛОДАЛКА ЗА ДРВО / GLODALKA ZA DRVO - BISKVITARKA / BJM1009 / FERM ГЛОДАЛКА ЗА ДРВО / GLODALKA ZA DRVO - BISKVITARKA / BJM1009 / FERM

ГЛОДАЛКА ЗА ДРВО / GLODALKA ZA DRVO - BISKVITARKA / BJM1009 / FERM

GLODALKA ZA DRVO - BISKVITARKA / BJM1009 / FERMМоќност:            &nb..

6,999.00 ден. ДДБ: 6,999.00 ден.

ЕЛЕКТРИЧНА БОРМАШИНА / elektricna udarna dupcalka /PDM1051 / FERM

ЕЛЕКТРИЧНА БОРМАШИНА / elektricna udarna dupcalka /PDM1051 / FERM

elektricna udarna dupcalka /PDM1051 / FERMMOCNOST :550W 0-300 vrt/minmoznost za busenje vo beto..

2,599.00 ден. ДДБ: 2,599.00 ден.

ЕЛЕКТРИЧНА МЕШАЛКА /ELEKTRICNA MESALKA ZA BOJA I LEPAK /PMM1006 /ferm

ЕЛЕКТРИЧНА МЕШАЛКА /ELEKTRICNA MESALKA ZA BOJA I LEPAK /PMM1006 /ferm

ELEKTRICNA MESALKA ZA BOJA I LEPAK /PMM1006 /fermМоќност       &n..

7,999.00 ден. ДДБ: 7,999.00 ден.

ЕЛЕКТРИЧНА ХЕФТАЛКА / ELEKTRICNA HEFTALKA /ETM1004 / ferm

ЕЛЕКТРИЧНА ХЕФТАЛКА / ELEKTRICNA HEFTALKA /ETM1004 / ferm

 ELEKTRICNA HEFTALKA /ETM1004 / ferm Ширина на спајалки: 11.3mm (тип530)- Должина на спаја..

2,499.00 ден. ДДБ: 2,499.00 ден.

ИНДУСТРИСКИ ФЕН / INDUSTRISKI FEN / HAM1019 / FERM

ИНДУСТРИСКИ ФЕН / INDUSTRISKI FEN / HAM1019 / FERM

INDUSTRISKI FEN / HAM1019 / FERMМоќност                 ..

1,999.00 ден. ДДБ: 1,999.00 ден.

МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН АЛАТ / MULTIFUNKCIONALNA ALATKA /OTM1005 / FERM МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН АЛАТ / MULTIFUNKCIONALNA ALATKA /OTM1005 / FERM

МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН АЛАТ / MULTIFUNKCIONALNA ALATKA /OTM1005 / FERM

MULTIFUNKCIONALNA ALATKA /OTM1005 / FERMМоќност              &nbs..

4,999.00 ден. ДДБ: 4,999.00 ден.

МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА АЛАТКА / multifunkcionalna alatka za brusanje / CTM1010 / ferm МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА АЛАТКА / multifunkcionalna alatka za brusanje / CTM1010 / ferm

МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА АЛАТКА / multifunkcionalna alatka za brusanje / CTM1010 / ferm

multifunkcionalna alatka za brusanje / CTM1010 / fermMoќност      &nbs..

3,299.00 ден. ДДБ: 3,299.00 ден.

Приказ 1 до 15 од 20 (2 Страници)