бесплатна достава
за порачки преку 6000,00 денари. 

КУЈНСКИ АПАРАТИ - black+decker


 Gotvac na parea / Air Fryer 1500W 3.5L / ГОТВАЧ НА ПАРЕА  Gotvac na parea / Air Fryer 1500W 3.5L / ГОТВАЧ НА ПАРЕА

Gotvac na parea / Air Fryer 1500W 3.5L / ГОТВАЧ НА ПАРЕА

 Gotvac na parea / Air Fryer 1500W 3.5L / ГОТВАЧ НА ПАРЕАBXAF3500EГотвач на пареа со влезна моќ..

7,490.00 ден. ДДБ: 7,490.00 ден.

12V DC Правосмукалка за автомобил / Pavosmukalka za avtomobil 12V DC Правосмукалка за автомобил / Pavosmukalka za avtomobil

12V DC Правосмукалка за автомобил / Pavosmukalka za avtomobil

12V DC Правосмукалка за автомобил 370mlNVB12AVA-XJПравосмукалка за автомобил со напон од 12V DC и ка..

2,690.00 ден. ДДБ: 2,690.00 ден.

12V Правосмукалка за домаќинство 2Ah 700ml / BATRISKA PRAVOSMUKALKA 12V Правосмукалка за домаќинство 2Ah 700ml / BATRISKA PRAVOSMUKALKA

12V Правосмукалка за домаќинство 2Ah 700ml / BATRISKA PRAVOSMUKALKA

12V Правосмукалка за домаќинство 2Ah 700ml / BATRISKA PRAVOSMUKALKA BHHV320J-QWПравосмукалка за..

5,490.00 ден. ДДБ: 5,490.00 ден.

18V Батериска правосмукалка / bateriska pravosmukalka 18V Батериска правосмукалка / bateriska pravosmukalka

18V Батериска правосмукалка / bateriska pravosmukalka

18V Батериска правосмукалка 4 во 1 со батерија 2Ah POWERSERIES Extreme™Оваа моќна и универзална..

15,390.00 ден. ДДБ: 15,390.00 ден.

7.2V Правосмукалка за домаќинство 1.5Ah со додатоци / bateriska pravosmukalka 7.2V Правосмукалка за домаќинство 1.5Ah со додатоци / bateriska pravosmukalka

7.2V Правосмукалка за домаќинство 1.5Ah со додатоци / bateriska pravosmukalka

7.2V Правосмукалка за домаќинство 1.5Ah со додатоциNVC215WA-QWПравосмукалка за домаќинство со напон ..

4,290.00 ден. ДДБ: 4,290.00 ден.

KAFEMAT / КАФЕМАТ/BXCO1470E KAFEMAT / КАФЕМАТ/BXCO1470E

KAFEMAT / КАФЕМАТ/BXCO1470E

KAFEMAT / КАФЕМАТ/BXCO1470EКафемат за еспресо со влезна моќност 1470W и максимален притисок 19 бари...

35,990.00 ден. ДДБ: 35,990.00 ден.

Готвач на пареа / Gotvac na parea / Air Fryer 1500W 2.5L Готвач на пареа / Gotvac na parea / Air Fryer 1500W 2.5L

Готвач на пареа / Gotvac na parea / Air Fryer 1500W 2.5L

Готвач на пареа / Gotvac na parea / Air Fryer 1500W 2.5LBXAF2500EГотвач на пареа со влезна моќност о..

6,190.00 ден. ДДБ: 6,190.00 ден.

Готвач на пареа / Gotvac na parea / Air Fryer 1800W 5.5L Готвач на пареа / Gotvac na parea / Air Fryer 1800W 5.5L

Готвач на пареа / Gotvac na parea / Air Fryer 1800W 5.5L

Air Fryer 1800W 5.5LBXAF5500EГотвач на пареа со влезна моќност од 1800W за рамномерно готвење со брз..

9,190.00 ден. ДДБ: 9,190.00 ден.

Кафемат 1200W 15 bar / kafemat 1200W

Кафемат 1200W 15 bar / kafemat 1200W

Кафемат 1200W 15 bar / kafemat 1200WBXCO1200EЕспресо кафемат со високи перформанси, влезна моќност о..

8,490.00 ден. ДДБ: 8,490.00 ден.

Правосмукалка / Pavosmukalka / BXVML700E Правосмукалка / Pavosmukalka / BXVML700E

Правосмукалка / Pavosmukalka / BXVML700E

Правосмукалка / Pavosmukalka / BXVML700EПравосмукалка со влезна моќност од 700W и капацитет на сад 2..

7,990.00 ден. ДДБ: 7,990.00 ден.

Соковник 600W / Sokovnik  Соковник 600W / Sokovnik

Соковник 600W / Sokovnik

Соковник 600W / Sokovnik  BXJE600EСоковник со влезна моќност од 600W и 2 брзини за постигн..

4,799.00 ден. ДДБ: 4,799.00 ден.

Приказ 1 до 11 од 11 (1 Страници)