бесплатна достава
за порачки преку 3000ден.

SDS plus / el.pnevmatski cekan / GBH240 / BOSCH

SDS plus / el.pnevmatski cekan / GBH240 / BOSCH

SDS plus / el.pnevmatski cekan / GBH240 / BOSCH

  • Произведувач : BOSCH professional
  • Шифра :
  • Достапност : Има на залихи
  • 9,999.00 ден.

  • ДДВ:9,999.00 ден.

SDS plus / el.pnevmatski cekan / GBH240 / BOSCH

Моќност - 790 W Енергија на удар - 2.7 Ј Број на удари - 0 - 4200 u/min Тежина - 2.9 kg Гаранција - 3год

ПВЦ куфер

Слични производи