бесплатна достава
за порачки преку 4000,00 денари. 

SDS PLUS / el.pnevmatski cekan / GBH3-28DRE/ BOSCH

SDS PLUS / el.pnevmatski cekan / GBH3-28DRE/ BOSCH

SDS PLUS / el.pnevmatski cekan / GBH3-28DRE/ BOSCH

  • Произведувач : BOSCH professional
  • Шифра : GBH 3-28DRE
  • Достапност : Има на залихи
  • 26,999.00 ден.

  • ДДВ:26,999.00 ден.

SDS PLUS / el.pnevmatski cekan / GBH3-28DRE/ BOSCH

ГАРАНЦИЈА : 3год

Номинална влезна моќност 800 W. Енергија на удар 3.1 Ј. Вртежи во минута: 0 - 4.000 Номинална брзина: 0 - 900 мин-1 Тежина 3,6 кг Димензии (должина) 326 mm Димензии (висина) 233 mm SDS плус држач за алат Дијаметар на дупчење во бетон, чекан за дупчење 4 - 28 mm Оптимална површина за бетон, дупчалка со чекан 12 - 18 mm Дијаметар на бушење во бетон со бургија 68 mm Макс. дијаметар на ѕидно бушење, бургија 82 mm Макс. дијаметар на бушење во метал 13 mm Макс. дијаметар на бушење во дрво 30 mm

Слични производи