бесплатна достава
за порачки преку 3000ден.

SDS MAX / el pnevmatski cekan / GBH 5-40DCE / BOSCH

SDS MAX / el pnevmatski cekan / GBH 5-40DCE / BOSCH

SDS MAX / el pnevmatski cekan / GBH 5-40DCE / BOSCH

  • Произведувач : BOSCH professional
  • Шифра : GBH 5-40DCE
  • Достапност : Има на залихи
  • 47,999.00 ден.

  • ДДВ:47,999.00 ден.

SDS MAX / el pnevmatski cekan / GBH 5-40DCE / BOSCH

ГАРАНЦИЈА : 3год


Моќност -  1.150 W Енергија на удар - 8.8 Ј Број на удари -  1.500 - 3.050 min-1 Тежина - 6.8 kg ПВЦ КУФЕР