бесплатна достава
за порачки преку 3000ден.

SDS MAX / el.pnevmatski cekan / GSH11E / BOSCH

SDS MAX / el.pnevmatski cekan / GSH11E / BOSCH

SDS MAX / el.pnevmatski cekan / GSH11E / BOSCH

  • Произведувач : BOSCH professional
  • Шифра : GSH 11 E
  • Достапност : Има на залихи
  • 44,999.00 ден.

  • ДДВ:44,999.00 ден.

SDS MAX / el.pnevmatski cekan / GSH11E / BOSCH

ГАРАНЦИЈА : 3год

Номинална влезна моќност 1.500 W Енергија на удар 16,8 Ј. Број на удари при номинална брзина 900 - 1.890 мин-1 Тежина 10,1 кг Димензии (должина) 570 mm Димензии (висина) 270 mm Држач за алат SDS макс

ПВЦ КУФЕР

Слични производи