бесплатна достава
за порачки преку 3000ден.

SDS MAX / el.pnevmatski cekan / GSH 5CE / BOSCH

SDS MAX / el.pnevmatski cekan / GSH 5CE / BOSCH

SDS MAX / el.pnevmatski cekan / GSH 5CE / BOSCH

  • Произведувач : BOSCH professional
  • Шифра : GSH 5 CE
  • Достапност : Има на залихи
  • 36,499.00 ден.

  • ДДВ:36,499.00 ден.

SDS MAX / el.pnevmatski cekan / GSH 5CE / BOSCH

ГАРАНЦИЈА : 3год

Моќност - 1.150 W Енергија на удар - 8.3 J Број на удари - 1.300 - 2.900 min-1 Тежина - 6.2 kg