бесплатна достава
за порачки преку 6000,00 денари. 

36V / SDS-plus / Elektropnevmatska dupcalka / HIKOKI / DH36DPA

36V / SDS-plus / Elektropnevmatska dupcalka / HIKOKI / DH36DPA

36V / SDS-plus / Elektropnevmatska dupcalka / HIKOKI / DH36DPA

 • Произведувач : HI KOKI
 • Шифра : DH36DPA
 • Достапност : Има на залихи
 • 35,999.00 ден.

 • ДДВ:35,999.00 ден.

36V / SDS-plus / Elektropnevmatska dupcalka / HIKOKI / DH36DPA

 •  Капацитет: бетон/ челик/ дрво: Ø 28/13/32 mm
 •  Број на вртежи: 0 ˜1.100 rpm
 •  Број на удари: 0 ˜4.300 /min
 •  Енергија на Удар: 3 J (EPTA)
 • Тежина: 4,2 kg
 • Опрема: DH36DPA-W2Z+ HITBOX без батерии и полнач
 • Гаранција : 3год
Слични производи