бесплатна достава
за порачки преку 6000,00 денари. 

36V / udarna dupcalka-odvrtuvac / DV36DA / HIKOKI

36V / udarna dupcalka-odvrtuvac / DV36DA / HIKOKI

36V / udarna dupcalka-odvrtuvac / DV36DA / HIKOKI

 • Произведувач : HI KOKI
 • Шифра : DV36DA
 • Достапност : Има на залихи
 • 22,999.00 ден.

 • ДДВ:22,999.00 ден.

36V / udarna dupcalka-odvrtuvac / DV36DA / HIKOKI

 MW-MULTI VOLT

RFC -REACTIVE FORCE CONTROL


 • Број на вртежи: 0 ˜
 • 500 / 2.100 rpm
 • Број на удари: 0 ˜
 • 31.500/min
 • Вртежен момент: 64 Nm / 138 Nm
 • Компатибилни батерии: BSL36A18 – BSL36B18
 • Тип на Мотор: Brushless
 • Тежина: 2,7 kg (со батерија BSL36A18)
 • Опрема: DV36DA-W2Z+HITBOX без батерии и полнач
Слични производи