бесплатна достава
за порачки преку 6000,00 денари. 

18V / HIKIT / odvrtuvac + sds plus / Li-ion SET KC18DSB-DH / HIKOKI

18V / HIKIT / odvrtuvac + sds plus / Li-ion SET KC18DSB-DH / HIKOKI

18V / HIKIT / odvrtuvac + sds plus / Li-ion SET KC18DSB-DH / HIKOKI

 • Произведувач : HI KOKI
 • Шифра : Li-ion SET KC18DSB-DH
 • Достапност : Нема на залиха
 • 28,999.00 ден.

 • ДДВ:28,999.00 ден.

18V / HIKIT / odvrtuvac + sds plus / Li-ion SET KC18DSB-DH / HIKOKI

     DS18DBSL + DH18DSL

 • Акумулаторска дупчалка DS18DBSL
  • Број на вртежи: 0 1.500 rpm
  • Вртежен момент: 70 Nm
  • Батерија: 2x BSL1850 / 18V – 5.0Ah
  • Мотор: Brushless
  • Тежина: 1,7 kg (со батерија BSL1850)
 • DH18DSL BASIC SDS-Plus Торни
  • Број на вртежи: 0 1.500 rpm
  • Ударен момент: 6.200/ min
  • Јачина на удар: 1.4J
  • гаранција: 3год