бесплатна достава
за порачки преку 6000,00 денари. 

36V / udaren odvrtuvac 3/4 / WR36DA / HIKOKI

36V / udaren odvrtuvac 3/4 / WR36DA / HIKOKI

36V / udaren odvrtuvac 3/4 / WR36DA / HIKOKI

 • Произведувач : HI KOKI
 • Шифра : WR36DA
 • Достапност : Има на залихи
 • 21,999.00 ден.

 • ДДВ:21,999.00 ден.

36V / udaren odvrtuvac 3/4 / WR36DA / HIKOKI

MW-MULTI VOLT

RFC -REACTIVE FORCE CONTROL

 • Акумулаторски ударен одвртувач 36V HIKOKI WR36DA (Само уред без батерија)
 • Прифат: 3/4“ квадратен
 • Број на вртежи: 0 ˜
 • 1.500 rpm
 • Број на удари : 0 ˜
 • 2.900/min
 • Вртежен момент: 1.100 Nm
 • Компатибилна батерија: BSL36A18 – BSL36B18
 • Тип на мотор: Brushless
 • Тежина: 3,7 kg (со батерија BSL36A18)
 • Опрема: Алатот доаѓа во ХИТБОКС кутија без батерии и полнач
 • ГАРАНЦИЈА : 3год
Слични производи