бесплатна достава
за порачки преку 6000,00 денари. 

18V / SDS PLUS / ELEKTROPNEVMATSKA DUPCALKA /DH18DBL /HIKOKI

18V / SDS PLUS / ELEKTROPNEVMATSKA DUPCALKA /DH18DBL /HIKOKI

18V / SDS PLUS / ELEKTROPNEVMATSKA DUPCALKA /DH18DBL /HIKOKI

 • Произведувач : HI KOKI
 • Шифра : DH18DBL
 • Достапност : Има на залихи
 • 29,999.00 ден.

 • ДДВ:29,999.00 ден.

18V / SDS PLUS / ELEKTROPNEVMATSKA DUPCALKA /DH18DBL

 • Капацитет на дупчење во бетон: 26 mm
 • Број на вртежи: 0 ˜1.050 rpm
 •  Број на удари: 0 ˜3.950 /min
 • Сила на удар: 2.6 J
 •  Батерија: 2xBSL1850 / 18V-5.0Ah
 •  Мотор: Brushless
 •  Тежина: 3,7 kg
 •  Опрема:DH18DBL-WPZ 2XBSL1850, Полнач, HITBOX ...( БЕЗ БУРГИЈА)
 • гаранција: 3год
Слични производи