бесплатна достава
за порачки преку 6000,00 денари. 

36V / AKU AGOLNA BRUSILKA / G3613DA /HIKOKI

36V / AKU AGOLNA BRUSILKA / G3613DA /HIKOKI

36V / AKU AGOLNA BRUSILKA / G3613DA /HIKOKI

 • Произведувач : HI KOKI
 • Шифра : G3613DA
 • Достапност : Има на залихи
 • 18,999.00 ден.

 • ДДВ:18,999.00 ден.

36V / AKU AGOLNA BRUSILKA / G3613DA /HIKOKI

 • Број на вртежи: 3.000
 • Компатибилни батерии: BSL36A18 – BSL36B18
 • Тип на Мотор: Brushless
 • Тежина: 2,8 kg (со батерија BSL36A18)
 • Опрема: G3613DA-W2Z+ HITBOX без батерии и полнач
 • ГАРАНЦИЈА : 3 год
Слични производи