бесплатна достава
за порачки преку 3000ден.

СТАБИЛНА БРУСИЛКА / STABILNA BRUSILKA / BGM1019 / ferm

СТАБИЛНА БРУСИЛКА / STABILNA BRUSILKA / BGM1019 / ferm

СТАБИЛНА БРУСИЛКА / STABILNA BRUSILKA / BGM1019 / ferm

 • Произведувач : FERM
 • Шифра : BGM1019
 • Достапност : Има на залихи
 • 2,499.00 ден.

 • ДДВ:2,499.00 ден.

STABILNA BRUSILKA / BGM1019 / ferm   150mm

 • Моќност                                             150W
 • Димензии на камен              150x16mm
 • Гранулација                                  P36/P60
 • Отвор                                              12.7mm
 • Брз.празен од                          2.950/min.
 • Брусни камења (P36/P60)
 • 2 Придушувачи на искри
 • Гаранција : 2год