бесплатна достава
за порачки преку 3000ден.

SDS plus / ELEKTROPNEVMATSKI CEKAN / KD1250 / BLACK+DECKER

SDS plus / ELEKTROPNEVMATSKI CEKAN / KD1250 / BLACK+DECKER

SDS plus / ELEKTROPNEVMATSKI CEKAN / KD1250 / BLACK+DECKER

  • Произведувач : BLACK+DECKER
  • Шифра : KD1250К
  • Достапност : Има на залихи
  • 8,999.00 ден.

  • ДДВ:8,999.00 ден.

SDS plus / ELEKTROPNEVMATSKI CEKAN / KD1250 / BLACK+DECKER

- сила: 1.250 W
- брзина: 0-850 / min
- број на удари: 4.100 / min
- ударна сила: 3,5 J
- максимален капацитет на бушење (дрво / метал): 40  / 13  /  32 mm
- прифат: SDS+
- опрема: додатна рачка,граничник за длабочина, куфер

- гаранција: 2год

Слични производи