бесплатна достава
за порачки преку 3000ден.

ЕЛЕКТРИЧНА ХЕФТАЛКА

ЕЛЕКТРИЧНА ХЕФТАЛКА

ЕЛЕКТРИЧНА ХЕФТАЛКА

  • Произведувач : BLACK+DECKER
  • Шифра : KX418E
  • Достапност : 2-3 Days
  • 2,499.00 ден.

  • ДДВ:2,499.00 ден.

  • моќност: 1.500 W
- бр.на удари: 20 /min
  • хефтање: 6-14 mm
- шајки: 14 mm

  • капацитет на шаржер (хефт/шајки): 64

Слични производи