бесплатна достава
за порачки преку 3000ден.

Мултифункционална алатка / MULTIFUNKCIONALNA ALATKA / MT300 KA / BLACK + DECKER

Мултифункционална алатка / MULTIFUNKCIONALNA ALATKA / MT300 KA / BLACK + DECKER

Мултифункционална алатка / MULTIFUNKCIONALNA ALATKA / MT300 KA / BLACK + DECKER

  • Произведувач : BLACK+DECKER
  • Шифра : MT 300 KA
  • Достапност : Има на залихи
  • 6,699.00 ден.

  • ДДВ:6,699.00 ден.

MULTIFUNKCIONALNA ALATKA / MT300 KA / BLACK + DECKER

- BLACK+DECKER

- MT300KA

- mocnost: 300W   ; broj na vrtezi: 10000-20000/min

- 11delen set pribor, univerzalen adapter


Слични производи