бесплатна достава
за порачки преку 6000,00 денари. 

ELEKTRICNA KOSILKA / ЕЛЕКТРИЧНА КОСИЛКА / ARM32 / BOSCH

ELEKTRICNA KOSILKA / ЕЛЕКТРИЧНА КОСИЛКА / ARM32 / BOSCH

ELEKTRICNA KOSILKA / ЕЛЕКТРИЧНА КОСИЛКА / ARM32 / BOSCH

  • Произведувач : BOSCH professional
  • Шифра : ARM32
  • Достапност : Има на залихи
  • 7,499.00 ден.
  • 6,399.00 ден.

  • ДДВ:6,399.00 ден.

ELEKTRICNA KOSILKA / ЕЛЕКТРИЧНА КОСИЛКА / ARM32 / BOSCH

Снага на моторот 1.200 W
Вртежен момент 13 Nm
Ширина косење 32 cm
Систем сечење, Српаст нож.
Тежина 6,8 kg
Капацитет на корпата за прифат на тревата 31 Лит.
Висина на сечесње 20 – 60 mm
Поставки висина на сечење 3, осовина
Тип на рачки Стандардни
Напон 230V