бесплатна достава
за порачки преку 3000ден.

SDS-plus Електропневматски чекан

SDS-plus Електропневматски чекан

SDS-plus Електропневматски чекан

  • Произведувач : FELISATTI
  • Шифра : RH 24/700ER
  • Достапност : Има на залихи
  • 8,799.00 ден.

  • ДДВ:8,799.00 ден.

- FELISATTI

- RH24/700ER

- mocnost: 720W  ; 2.6 J   ; 1240/min   ; 2.75kg

-PVC kufer

Слични производи