бесплатна достава
за порачки преку 3000ден.

Kompesor / FINI / 200 LIT / MK-113-200-4

Kompesor / FINI / 200 LIT / MK-113-200-4

Kompesor / FINI / 200 LIT / MK-113-200-4

  • Произведувач : FINI Compressors
  • Шифра : MK-113-200-4
  • Достапност : Има на залихи
  • 49,999.00 ден.

  • ДДВ:49,999.00 ден.
Компресор моделFINI MK 113-200-4 200 Lit.
Влез на воздух (l/min)——  l/min
Излез на воздух (l/min)500  l/min
Ниво на бучавост79 dB(A)
Максимален притисок (bar / PSI)10 bar/145 PSI
Јачина на моторот (kW)kW 2,2 ‐ HP 3
Капацитет на боца (L)200
Напојување (V/Hz)400 /50
Димензии (ДxШxВ) во mm146 x 55 x 95 mm
Тежина (kg)103.5
Слични производи