бесплатна достава
за порачки преку 3000ден.

SDS plus / el.pnevmatski cekan / GBH4-32DFR / BOSCH

SDS plus / el.pnevmatski cekan / GBH4-32DFR / BOSCH

SDS plus / el.pnevmatski cekan / GBH4-32DFR / BOSCH

  • Произведувач : BOSCH professional
  • Шифра : GBH 4-32DFR
  • Достапност : Има на залихи
  • 32,999.00 ден.

  • ДДВ:32,999.00 ден.

SDS plus / el.pnevmatski cekan / GBH4-32DFR / BOSCH

ГАРАНЦИЈА : 3год

Номинална влезна моќност 900 W Енергија на удар 4,2 Ј Вртежи во минута: 0 - 3.600 Номинална брзина: 0 - 800 мин-1 Тежина 4,7 кг SDS плус држач за алат Дијаметар на дупчење на бетон: 6 - 32 mm Ударна дупчалка 14 - 25 mm Макс. дијаметар на ѕидно дупчење 90 mm Макс. дијаметар на дупчење во метал 13 mm Макс. дијаметар на дупчење во дрво 32 mm

Слични производи