бесплатна достава
за порачки преку 3000ден.

ИНДУСТРИСКИ ФЕН / INDUSTRISKI FEN / HAM1019 / FERM

ИНДУСТРИСКИ ФЕН / INDUSTRISKI FEN / HAM1019 / FERM

ИНДУСТРИСКИ ФЕН / INDUSTRISKI FEN / HAM1019 / FERM

 • Произведувач : FERM
 • Шифра : HAM 1019
 • Достапност : Има на залихи
 • 1,499.00 ден.

 • ДДВ:1,499.00 ден.

INDUSTRISKI FEN / HAM1019 / FERM

 • Моќност                     2.000W
 • Регулација на тем.  Варијабилно
 • Темп./рег. 1:             400°C (250L/min.)
 • Темп/рег 2:              600°C (500L/min.)
 • Редуцирна млазница
 • Триаголна млазница
 • Гаранција : 2год