бесплатна достава
за порачки преку 3000ден.

ЦИРКУЛАР ЗА ПЛОЧКИ / CIRKULAR ZA PLOCKI / TCM1010 / ferm

ЦИРКУЛАР ЗА ПЛОЧКИ / CIRKULAR ZA PLOCKI / TCM1010 / ferm

ЦИРКУЛАР ЗА ПЛОЧКИ / CIRKULAR ZA PLOCKI / TCM1010 / ferm

 • Произведувач : FERM
 • Шифра : TCM1010
 • Достапност : Има на залихи
 • 4,999.00 ден.

 • ДДВ:4,999.00 ден.

CIRKULAR ZA PLOCKI / TCM1010 / ferm

 • Моќност                                                                    600W
 • Брз.празен од                                                  2.950/min.
 • Регулација на маса                                                  0-45°
 • Димензија                                                            360×330
 • Дијаметар на диск                                               180mm
 • Отвор                                                                      22.2mm
 • Безбедносно копче
 • Регулација на маса 0-45°
 • Хромирна основа
 • Водилка
 • Индукциски мотор
 • Водено ладење
 • Монтажа на работна маса
 • Дијамантска пила 180×22.2mm
 • Клуч
 • ГАРАНЦИЈА : 2год