бесплатна достава
за порачки преку 3000ден.

СТАБИЛНА ДУПЧАЛКА / STABILNA ELEKTRICNA DUPCALKA / TDM1026 / FERM

СТАБИЛНА ДУПЧАЛКА / STABILNA ELEKTRICNA DUPCALKA / TDM1026 / FERM

СТАБИЛНА ДУПЧАЛКА / STABILNA ELEKTRICNA DUPCALKA / TDM1026 / FERM

 • Произведувач : FERM
 • Шифра : TDM1026-ferm
 • Достапност : Има на залихи
 • 7,999.00 ден.

 • ДДВ:7,999.00 ден.

STABILNA ELEKTRICNA DUPCALKA / TDM1026 / FERM

 • Моќност                                             350W
 • Футер                                                 13mm
 • Навој                                                       B16
 • Брз.празен од                   500-890-1.400
 •                                           1.900-2500/min.
 • Висина                                             600mm
 • Дотерување                                     52mm
 • Хоризонтала                                   104mm
 • Челична плоча за стабилност
 • Клуч за футер 13mm
 • Висински дотерлива работна маса со две аголни дотерувања од 0° до 45°
 • Безбедносно копче
 • Гаранција : 2год